top of page

Ta din plass på Linkedin... kurs!

Hvorfor ikke ta litt plass? Vis at du er mer enn god nok, for det er du!

Vi kan iallfall gjøre en god del for å ta vår plass bedre på Linkedin. Så vi, Hege og Monica, meldte oss på kurs med Potensialbygger Cathrine Lie Strand. Kurset ble arrangert sammen med Optivis Life and Business Academy, og ble avholdt på Ernst Hotel i Kristiansand i kveld.


Altså, for en dyktig dame denne Cathrine Lie Strand er! Også så morsom å høre på. 🎉😂Hvor gøy kan kurs i Linkedin bli liksom? Det vet du når du har hørt henne fortelle deg tips og triks som bare må registreres inn på autopiloten skal du lykkes på denne sosiale kanalen for profesjonelle aktører. Denne kanalen er nemlig ikke helt tilpasset FAU-mammaer, tøyser hun litt med. For på Linkedin kan du gjøre "big business" om du bruker de mulighetene som finnes. Og de er det mange av, men du verden så mange det var som vi ikke visste om. 😅 Viktig er det å ha tålmodighet. Antakelig den egenskapen Hege og Monica på ingen måte er utstyr med. 😱Men vi har bestemt oss for å være arbeidsomme og ikke gi opp. Vi skal utfordre oss selv og gå ut av komfortsona som så deilig har svøpt oss inn som et babyteppe altfor mye av livet.


I starten av kurset rakk Hege opp hånden da det ble spurt om hun var fornøyd med sin profil på Linkedin. Ja, for den har Hege seriøst jobbet masse med den siste tiden. På slutten av kurset kunne hun ikke vært mer flau over akkurat det. Men drit i det. Den er god nok og kan bare bli bedre, og det skal den bli.


Cathrine har selvfølgelig lyktes bra selv, og forteller også om ting hun har testet som ikke ble noen innertier, men som hun sier; "Jeg står her og jeg lever." Det er altså rom for feilskjær så kjør på. Test det ut.


Har du mulighet til å få en bit at Cathrine som kurs- eller foredragsholder, ja så griper du den sjansen.


I neste podcast skal vi snakke litt om hva vi lærte på dette kurset så følg med om det er av interesse. 🤗Monica kommer rett fra trening som vanlig (sprek dame), og var litt ufrivillig med på dette bildet. Jeg (Hege) synes Monica har et fantastisk smil og glimt i øye, og vet at ingen bryr seg om vått hår i hestehale. Mer enn gode nok er vi, og for å ta mer plass må vi "bjuda på" som Cathrine også sier. Viktig å være rause også på sosiale medier!


Husk det: Lik, Del, Kommenter, Tagg osv... .


(Under "Om oss" på denne hjemmesiden vår finner dere link til våre linkedin-profiler om dere vil se hvordan de utvikler seg. 😜


コメント


bottom of page