top of page

Roadtrip til Oslo med feiring på planen.

Spontane Monica brukte 5-sekunders regelen og kjøpte billetter til Relasjonspodden Live på John Dee i desember. Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem feiret 5 års jubilem 8. feb 2023 og vi var altså tilstedet. Ikke alene akkurat. Vi var noen hundre damer der og et par menn.

Skikkelig god stemning.


Turen inn til Oslo brukte vi 7 timer på. Det var inkludert to ladestopp, et teamsmøte, en overlevering av varer solgt på finn og en lei tendens til bare å ligge bak lastebiler i 89km/t. Vi snakker skikkelig roadtrip.

Vel fremme på hotellet rakk vi ei kald ei og et klesskift før vi tok beina fatt ned til Youngstorget for å finne litt mat. Det gjorde vi. Digg mat (Skorpe) og bobler på Tavernan.


Så ble det seriøs jakt på billettene som hadde forsvunnet fra mobilen til Monica før vi småløp opp til John Dee. Der var det som varslet kø i den kalde vinden.


Selv om vi kom et stykke bak i køen fant vi ledige stoler på rad 2 som seg hør og bør. Laaaaang kø for å få mer bobler, men Monica taklet det fint i sin nye kjole (samme som Iselin Gutttormsen asså.)


Vi lo oss gjennom en time med innspilling av live pod med Dora og Kjersti og så lo vi enda litt mer etter innspilling når vi fra salen fikk sende inn spørsmål på SMS for å få svar direkte. Hærremin. Brutal ærlighet der ja.


Hege er jo fan av selfies med kjendiser så det måtte jo til. Vi var ikke de eneste som litt flaue over eget behov fikk tatt bilder.Kvelden var fortsatt ung så vi tok turen til SAS-hotellet som Hege kaller det. Men det er vel egentlig Radisson Blu Scandinavia Hotel.


(For en haug av år siden var Hege her med direktøren i Telenor Mobil. Hvorfor? Jo fordi hun ble ansatt nr 1000 i Telenor Mobil og premien var lunsj i skybaren med selveste, natt på hotell og diplom. Store greier for ung karrierekvinne. )


Vi rakk et par enheter i fine omgivelser med fantastisk utsikt over Oslo før sengen ropte på oss.


Godt fornøyde med feiringen både for Relasjonspodden 5 år, og for egen God Nok pod som nå har eksistert siden januar 2020. 3-årsjubileum på oss gitt. WOW.


Kommentare


bottom of page