top of page

#89 - Riksen, Kvinnelige grĂŒndere, og mer




NÄ er det allerede en mÄned siden forrige episode og for de som har ventet beklager vi sÄ mye. Vi har dog god grunn, og den blir forklart. Monica har nemlig vÊrt nesten to uker pÄ Riksen med sin sÞnn, hatt corona og ting har skjedd innimellom og etterpÄ.


Vi har vĂŠrt pĂ„ seminar med Innoventus SĂžr i forbindelse med Kvinnedagen 8. mars nede hos Coworks i Kristiansand. Inspirerende Ă„ hĂžre kvinnelige grĂŒndere fortelle om sin reise og interessant Ă„ hĂžre om hvordan det ligger an med antall kvinnelige grundere og investeringer som i stor grad uteblir for kvinnelige grĂŒndere... eller blir de det?


Vi fikk mĂžte jentene fra Stack by me og vi gleder oss til appen kommer i drift. Vi har troa.


Hege har lyst til Ä investere i selskapet i selskapet Feddie Ocean Distillery, men der er det venteliste. Hvorfor akkurat dette selskapet? Det fÄr du vite.


Monica undres over bruk av det Ukrainske flagg alle veier. Hjelper det? Eller tar det fokus fra det som virkelig kan hjelpe?


Vi har begge sett miniserien pÄ Netflix; The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, og bare mÄ diskutere den sÄvidt ute Ä spoile noe.


Monica mÄ se The Tinder Swindler og Hege mÄ se Inventing Anna.


Vi har lest ferdig noen bÞker og sett endel pÄ tv ja.

Er du borte fra ungene dine en periode og savner lesestunden fÞr leggetid sÄ kommer Monica med et fantastisk tips!


Monica fÞlger med pÄ nyheter men synes nyhetsleverandÞrer bÞr holde seg for gode til Ä presentere tragiske nyheter sammen med..... ja det finner du ut av.

Det bli sÄ "Break state" (uttrykket Hege leter etter)


Gratulerer!

Monica har bursdag i dag og vi gratulerer henne sÄ mye med 35-Ärs dagen!

Hun fÞler seg voksen nÄ.




Ha en riktig god helg alle sammen! 😘


bottom of page