top of page

#89 - Riksen, Kvinnelige gründere, og mer
Nå er det allerede en måned siden forrige episode og for de som har ventet beklager vi så mye. Vi har dog god grunn, og den blir forklart. Monica har nemlig vært nesten to uker på Riksen med sin sønn, hatt corona og ting har skjedd innimellom og etterpå.


Vi har vært på seminar med Innoventus Sør i forbindelse med Kvinnedagen 8. mars nede hos Coworks i Kristiansand. Inspirerende å høre kvinnelige gründere fortelle om sin reise og interessant å høre om hvordan det ligger an med antall kvinnelige grundere og investeringer som i stor grad uteblir for kvinnelige gründere... eller blir de det?


Vi fikk møte jentene fra Stack by me og vi gleder oss til appen kommer i drift. Vi har troa.


Hege har lyst til å investere i selskapet i selskapet Feddie Ocean Distillery, men der er det venteliste. Hvorfor akkurat dette selskapet? Det får du vite.


Monica undres over bruk av det Ukrainske flagg alle veier. Hjelper det? Eller tar det fokus fra det som virkelig kan hjelpe?


Vi har begge sett miniserien på Netflix; The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, og bare må diskutere den såvidt ute å spoile noe.


Monica må se The Tinder Swindler og Hege må se Inventing Anna.


Vi har lest ferdig noen bøker og sett endel på tv ja.

Er du borte fra ungene dine en periode og savner lesestunden før leggetid så kommer Monica med et fantastisk tips!


Monica følger med på nyheter men synes nyhetsleverandører bør holde seg for gode til å presentere tragiske nyheter sammen med..... ja det finner du ut av.

Det bli så "Break state" (uttrykket Hege leter etter)


Gratulerer!

Monica har bursdag i dag og vi gratulerer henne så mye med 35-års dagen!

Hun føler seg voksen nå.
Ha en riktig god helg alle sammen! 😘


Comments


bottom of page