top of page

#21 - Bioteknologilov og Dress for successI dag spilte vi inn episoden hjemme hos Monica. Vi (les Audun) rigget opp microfoner, mixer, macer og alt som trengs. Alle generalprøvene gikk supert, og premieren gikk litt i vasken. Heldigvis stolte ikke Monica 100% på alt det fancy utstyret og koblet opp gode gamle RØDE klumpen vår også.

Det var lurt for den gode lyden fra de flotte microfonene var ikke å finne noe sted. Filen var tom. Helt tom 😂


Så denne gangen også er det den vanlige lydkvaliteten fra oss, men med mindre bakgrunnsstøy.Vi tar oss god tid til å prate om Bioteknologiloven i dag og hva det har av betydning for oss. Så hopper vi elegant over til å snakke om hva vi kler oss i og hvilken betydning det har for oss, konsentrasjonen vår og de rundt oss. Hva kommuniseres med det vi går og står i?I dag drikker vi kaffe av koppen vi fikk og koser oss glugg.

Det er ikke rødvin i glassene, men pepsi max fra Sodastream og boblevann fra samme sted.Ha en fin fin dag!Aktuelle linker:


Bioteknologiloven endres: Slik påvirker det deg som har vansker med å få barn:


Storkemamma


Eggdonor og samfunnsdebattant Sanna Sarromaa mener endringene i bioteknologiloven er for små. Sjøl har hun gjennomført en donasjon som fremdeles ikke er lov i Norge:


Antrekket kan bidra til manglende konsentrasjon på hjemmekontoret:Comments


bottom of page