top of page

Spontane Monica brukte 5-sekunders regelen og kjøpte billetter til Relasjonspodden Live på John Dee i desember. Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem feiret 5 års jubilem 8. feb 2023 og vi var altså tilstedet. Ikke alene akkurat. Vi var noen hundre damer der og et par menn.

Skikkelig god stemning.


Turen inn til Oslo brukte vi 7 timer på. Det var inkludert to ladestopp, et teamsmøte, en overlevering av varer solgt på finn og en lei tendens til bare å ligge bak lastebiler i 89km/t. Vi snakker skikkelig roadtrip.

Vel fremme på hotellet rakk vi ei kald ei og et klesskift før vi tok beina fatt ned til Youngstorget for å finne litt mat. Det gjorde vi. Digg mat (Skorpe) og bobler på Tavernan.


Så ble det seriøs jakt på billettene som hadde forsvunnet fra mobilen til Monica før vi småløp opp til John Dee. Der var det som varslet kø i den kalde vinden.


Selv om vi kom et stykke bak i køen fant vi ledige stoler på rad 2 som seg hør og bør. Laaaaang kø for å få mer bobler, men Monica taklet det fint i sin nye kjole (samme som Iselin Gutttormsen asså.)


Vi lo oss gjennom en time med innspilling av live pod med Dora og Kjersti og så lo vi enda litt mer etter innspilling når vi fra salen fikk sende inn spørsmål på SMS for å få svar direkte. Hærremin. Brutal ærlighet der ja.


Hege er jo fan av selfies med kjendiser så det måtte jo til. Vi var ikke de eneste som litt flaue over eget behov fikk tatt bilder.Kvelden var fortsatt ung så vi tok turen til SAS-hotellet som Hege kaller det. Men det er vel egentlig Radisson Blu Scandinavia Hotel.


(For en haug av år siden var Hege her med direktøren i Telenor Mobil. Hvorfor? Jo fordi hun ble ansatt nr 1000 i Telenor Mobil og premien var lunsj i skybaren med selveste, natt på hotell og diplom. Store greier for ung karrierekvinne. )


Vi rakk et par enheter i fine omgivelser med fantastisk utsikt over Oslo før sengen ropte på oss.


Godt fornøyde med feiringen både for Relasjonspodden 5 år, og for egen God Nok pod som nå har eksistert siden januar 2020. 3-årsjubileum på oss gitt. WOW.


Tenk at vi avslutter 2022 med episode nr 100...Tror ikke tanken slo oss en gang - da vi startet med podcast januar 2020 for å teste noe nytt og komme ut av komfortsona - at vi skulle spille inn så mange som 100 episoder. 😛


I lang tid har vi avventet innspilling av nr. 100 for vi ville gjøre noe stort ut av det.

Sånn ble det ikke. Denne episoden er i samme drakt som alle de andre. Litt på sparket og rett fra hjertet. Våre perspektiver på hverdagslige ting og mer.


Vi er fortsatt travle damer med familier, full jobb, styreverv og litt til. Vi later som vi er seigdamer men sannheten er at vi strekker egentlig ikke til. Det handler uansett om prioriteringer og disiplin.


I denne episoden snakker vi om den siste tiden, tiden mot jul, LinkedIn, bøker, filmer, serier, Monica begynner i ny jobb hos samme arbeidsgiver, og vi skal ikke lenger være kontor-naboer etter jul. Det er jo bare trist.


Vi glemte å ta bilde av oss selv til bloggen, men vi byr på et av 1000 andre fra tidligere.


Lykke til med lyttingen og ha en riktig god og fredfull jul! 🎄🎁⭐️LinkedIn er kanskje den sosiale plattformen vi liker best om dagen. Seriøst, med hyggelig og lett tone. Ingen troll og ingen innlegg med hverdagslige bilder uten lærerike kommentarer.

Hva ønsker vi å oppnå der? Bygge relasjoner? Oppmerksomhet? Engasjement? Få svar på spørsmål vi lurer på? Selge - uten å selge. Få informasjon som er viktig for jobb.

Tips. Og ikke minst perspektiver. Lese seg til at flere har de samme utfordringen som oss på jobb og i livet. Vi gir deg våre tips basert på vår erfaring.Litt om algoritmer på LinkedIn


Oppskrift; Karusell på LinkedIn

Lag bilder i egnet verktøy, gjør dem om til pdf´er, last opp pdf`er som dokument i innlegget ditt på LinkedIn.

Vi bruker picmonkey og er godt fornøyde med det.
God helg da dere!

Kategorier

bottom of page